Hoe kan ik zien hoeveel er voor een bepaalde periode per artikel gefactureerd of geleverd is.
bijgewerkt op 5 jaar geleden

In bijlage een formulier waarmee je een overzicht kan opvragen van gefactureerde artikels in een op te geven periode.

Het formulier moet manueel gekoppeld worden aan het scherm Facturatie – Facturen/creditnota’s – Per factuur.

Via dit instructiefilmpje wordt uitgelegd hoe je bovenstaande stappen kan uitvoeren mocht je meer uitleg nodig hebben.

Als je naar dit scherm gaat, kom je initieel op het overzicht van de detailboeken terecht.

Aan dit scherm koppel je het formulier uit bijlage via Voorkeuren – Formulieren.

Waarom formulier aan dit scherm koppelen en bv. niet in de formulierenbibliotheek steken? Omdat van hieruit een detailboek-id kan meegegeven worden aan het formulier.

Op dit scherm zit ook een filter op detailboek, dus de gebruiker kan enkel de artikels zien uit zijn/haar detailboek.

Via het pijltje bij het afdruk(voorbeeld)-icoontje kan je dan nadien een overzicht afdrukken van de artikels voor het detailboek waarop je op dat moment gepositioneerd bent.

Soms gebeurt het dat ook een ‘leeg’ artikel wordt afgedrukt, maar dat gaat dan over de 0-detaillijnen (type 1) uit gesplitste facturen.