Hoe vraag ik in wisa, ook als ik voor de afwezigheden smartschool gebruik, afwezigheidsinformatie op van de vorige school.
bijgewerkt op 5 jaar geleden

Ga naar onderstaand scherm:

image

Geef je instelling in en kies als bevraging totalen aanwezigheidsinformatie bekijken. Kies het juiste schooljaar en de juiste leerling en zet zeker een vinkje bij "informatie uit alle scholen opvragen". Klik vervolgens rechts op raadpleeg discimys en klik dit scherm nadien weg.

image

Ga vervolgens naar onderstaand scherm en dubbelklik op de net aangemaakte raadpleging. De status bevraging moet op verwerkt staan, anders moet je even wachten.

image