Ik krijg een foutmelding die ik niet snap wanneer ik middagkaarten met foto's wil afdrukken
bijgewerkt op 6 jaar geleden

Deze foutmelding komt omdat de fotomap-locatie spaties en/of speciale tekens bevat.

Deze map – die ingesteld staat bij Voorkeuren > Administratie instellingen > Mappen > map met beeldjes – wordt best gewijzigd van naam, net als de overeenkomstige mappenstructuur op de PC. Momenteel staat daar volgens de foutmelding bijv. “P:\Foto's\beeldbank wisa\foto's leerlingen 2017 - 2018\". Hier worden dus best de spaties én de afkappingstekens uit verwijderd om dergelijke foutmeldingen te voorkomen.