Wordt een aanmelding via de app ook gelogd in de statistiekenmodule of in het nieuwe overzicht van persoonlijke aanmeldingen?
bijgewerkt op 6 jaar geleden

Een aanmelding via de Smartschool App wordt ook geregistreerd, zowel bij recente aanmeldingen als bij statistieken. Wanneer je van gebruiker wisselt in de Smartschool App of bij het aanmelden in de Smartschool App zal er een nieuwe aanmelding geregistreerd worden. Indien de Smartschool App de volledige dag open blijft staan, zal enkel de effectieve aanmelding geregistreerd worden. Pas nadat de app wordt afgesloten en opnieuw wordt aangemeld zal er een nieuwe aanmelding geregistreerd worden.