Ik kan de unieke leerlingID niet (meer) toevoegen aan mijn schermen.
bijgewerkt op 6 jaar geleden

De velden die in het overzicht aangeduid kunnen worden zijn afhankelijk van de Client-instellingen. Deze zijn per computer waarop je werkt en niet per gebruiker. Om deze aan te passen ga ja naar Voorkeuren > Client Instellingen. In het tabblad Andere kan je aanduiden welke velden je wilt kunnen aanduiden. Om de LL_ID weer te geven moet je dus zeker ook het derde vinkje aanvinken.

image