Waar zijn mijn oude berichten naartoe?
bijgewerkt op 6 jaar geleden

Eerst en vooral meegeven dat berichten die je zelf naar een map hebt verplaatst nooit worden verwijderd.

Voor alle andere berichten geldt dat er, tenzij je de rol beheerder of directie hebt) elke twee weken een berichtenonderhoud wordt uitgevoerd. Daarvoor gelden onderstaande regels:

image

Al naargelang de instellingen van het platform kan je sommige zaken annuleren door het vinkje weg te halen. Andere instellingen dan weer niet.

Als je oude berichten dus weg zijn geeft dit aan dat u minstens één keer de vinkjes niet heeft verwijderd alvorens op 'ok' te klikken. Dan gaan mettertijd inderdaad oudere berichten verloren.

Dit is onomkeerbaar en kan ook niet met een betalende tussenkomst van smartschool worden opgelost.

Let steeds op met bijlagen, deze worden sowieso na 6 maanden verwijderd!